Subota, 09/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
09/04Norič Siti vs Barnli1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
08/04/2022 19:03
Okršaj dve ekipe iz zone ispadanja nekako više znači gostima. Norič je jednom nogom u Čempionšipu, a meč protiv Barnlija igra se u nedelju u 15 časova.
Norič

\'\'Kanarinci\'\' su prekinuli niz poraza prošle sedmice u Brajtonu. Tim remijem bez golova više su napakostili domaćinu, nego što su sebi učinili uslugu. Naime, Norič je i dalje poslednji na tabeli, imaju sedam bodova manje od prvog tima iznad crte uz jedan meč više. Ne verujemo da mogu u preostalih sedam kola osvojiti toliko bodova da iza sebe ostave tri tima i tako izbegnu najgore, odnosno poratak u drugu ligu nakon samo jedne sezone, i to po drugi put. Naravno da se \'\'plavo-žuti\'\' neće predati, igraće maksimalno posvećeno do kraja i pokuašti da uvećaju zbir bodova koji trenutno iznosi 18. U sadašnjim okolnostima i izbegavanje poslednjeg mesta bi bilo nepšto, a jedan od timova koga bi mogli da prestignu je upravo Barnli.

Barnli

Kakav su rolerkoster odigrali \'klaretsi\'\' u sredu protiv Evertona u zaostalom prvenstvenom meču. Vodio je Barnli, pa je Everton preokrenuo, da bi u finišu domaći postigao dva gola i, novim preokretom, stigao do tri kapitalna boda. Ne samo da su uvećali svoj konto, već su pobedili direktnog konkurenta u borbi za opstanak, tim koji je odmah iznad njih na tabeli, prvi van zone ispadanja. Sada \'\'karamele\'\' imaju samo bod više, pred ovo kolo, a Barnli, ukoliko želi da ostane u eliti, mora da ostavi iza sebe još jednu ekipu pored Noriča i, eventualno, Votforda. Lids, Njukasl i Brentford su dosta odmakli, pa je Everton glavna meta za tim Šona Dajša. Uz sve to, pobeda nad \'\'karamelama\'\' stigla je nakon četiri uzastopna poraza, tri u ligi i jednog u FA kupu.

Predlog

Logika nam govori da bi bodovi trebalo da odu gostima, koji još uvek imaju solidne šanse da ostanu u ligi, ali u Premijer ligi nema bolećivosti i niko nikom ne poklanja bodove. Norič će pokuašti nemoguće, da nekom serijom pobeda napusti dno tabele, za početak preda \'\'fenjer\'\', a onda prestigne još neki tim. Nije to lako, a poraz od Barnlija bi ugasuio i poslednju nadu. Naš predlog je, ipak, dvojka, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.