Subota, 09/04 - Fudbal, Italija, Serija B
09/04Nuova Cosenza vs Monza1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
08/04/2022 19:23
Domaćin se grčevito bori za opstanak, dok su gosti u pohodu na Seriju A. Utakmica u Kozenci igra se u nedelju u 15.30.
Kozenca

Želi Kozenca da i naredne sezone igra u Seriji B, ali ako nastavi sa igrama i rezultataima kao u poslednjih mesec i nešto, od toga neće biti ništa. Naime, Kozenca je bez pobede na poslednjih šest prvenstvenih utakmica, a imaju samo jednu pobedu na 22 poslednje utakmice. Uglavnom, Kozenca ima samo tri trijumfa od starta sezone, a to je premalo za opstanak. Pravo je čudo da su još uvek u igri, sada su 18. a jedno mesto iznad je Vićenca sa istim brojem bodova, a ta pozicija donosi baraž. Jasno je da će Kozenca, ako već ne može do opstanka na direktan način, to pokušati da učini u doigravanju. Problem im predstavlja forma, ali i nezgodan raspored. U prošlom kolu su uspeli da ostanu neporaženi u Ferari protiv SPAL-a, tima koji je prvi iznad crte, ali koji ima devet bodova više od Kozence.

Monca

Nije Monca u zoni direktnog plasmana u elitu, na trećem su mestu, ali je najvažnije da tamo budu na kraju sezone. Leće ima dva boda više od njih, a vodeći Kremoneze tri. Nije to razlika koja se ne može dostići, moguća je već u ovom kolu, ali smatramo da će fimiš sezone u Seriji B biti uzbudljiviji nego ikad. Pored ova tri tima koja smo pomenuli, u igri su i Piza Breša i Benevento, a mesta u Seriji A ima samo za dva tima i još jednog posle doigravanja. Taj plej-of ume da donese prave senzacije, da se elite domogne tim koji je, recimo, tek osmi posle regularnog dela prvenstva, pa je jasno da Monca želi da izbegne dodatne mečeve. U poslednjih šest utakmica Monca ima pet pobeda i poraz od Koma. U prošlom, vanrednom, kolu lako su pobedili Askoli na svom terenu.

Predlog

Monca je veliki favorit na gostovanju u Kozenci i očekujemo njenu sigurnu pobedu. Jesenas je bilo 4:1 u Monci, a i prošlog proleća, kada se igralo u Kozenci, slavila je Monca. Tačno je da se domaćin bori za opstanak, ali će spasonosne bodove morati da potraži u duelima sa drugim ekipama. Monca juri trijumf u Kozenci, a ako odigrate dvojku za nju ćete u kladionici MaxBet dobiti koeficijent koji iznosi 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.