Subota, 09/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
09/04RB Lajpcig vs Hofenhajm1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/04/2022 01:48
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lajpciga i Hofenhajma. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Lajpcig

Trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što je bez ikakve sumnje i ovog puta primarni cilj ovog tima.
U prošlom kolu je Red Bul nastavio sa sjajnim partijama pošto je ova ekipa odigrala fantastičan meč na gostovanju kod Dortmunda i slavila sa više nego ubedljivih 1:4.
Na poslednjih pet susreta u Bundesligi ovaj tim je ostvario tri trijumfa i dva remija uz podatak da je četvrtoplasirani tim na tabeli na dva poslednja meča na strani postigao čak deset golova.

Hofenhajm

Što se tiče Hofenhajma, deluje da navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa partijama svog omiljenog tima, koji se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u evropska takmičenja - konkretno u Ligu konferencija.
U poslednje vreme ruku na srce šestoplasirani tim na tabeli pruža nešto slabije partije, a to se najbolje videlo u prošlom kolu kada je Hofenhajm poražen na svom terenu od Bohuma, a taj duel je završen rezultatom 1:2, uz dva gola Takume Asana.
Na strani je prošlosezonski učesnik Liga Evrope ostvario do sada pet trijumfa, dva remija i sedam poraza.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da je Lajpcig ipak veliki favorit na ovom susretu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.