Nedelja, 10/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
10/04Olimpik Marselj vs Monpelje1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/04/2022 01:56
Poslednji susret 31. kola francuske Lige 1 se igra na \"Velodromu\" gde će fudbaleri Marseja ugostiti Monpelje. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Marsej

Fudbaleri Marseja su na pravom putu da konačno dođu do plasmana u Ligu šampiona, s obzirom da se izabranici Horhea Sampaolija u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Tri boda manje od Marseja trenutno ima Ren, i sigurno je da će ova dva tima voditi veliku bitku za plasman u elitno takmičenje.
Inače, u prošlom kolu je ekipa sa "Velodroma" odigrala jedan fantastičan meč na gostovanju kod posrnulog Sent Etjena i slavila sa 2:4

Monpelje

Deluje da je Monpelje sve negde do sredine šampionata pružao poprilično dobre partije, međutim, od tada kola idu nizbrdo.
Naime, Mihajlo Ristić i drugari se trenutno nalaze na jednaaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka od tima koji se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji koja garantuje plasman u neko od evropskih takmičenja.
Na poslednih pet susreta ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je jedanaestoplasirani tim na tabeli izgubio na svom terenu od Bresta (1:2).

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel donese dosta golova, ali ipak pre toga smatramo da je jedinica daleko sigurnija, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 1 za koji je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.