Subota, 09/04 - Fudbal, Francuska, Liga 2
09/04Pariz vs Dižon1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/04/2022 11:27
U ponedeljak je na programu dosta veoma interesantnih duela, a ovoga puta smo za vas pripremili susret između Pariza i Dižona. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Pariz

Fudbaleri Pariza igraju dosta dobro ove sezone, a poznato je da je primarni cilj ovog tima plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
U ovom trenutku se klub iz prestonice Francuske nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Ažaksio a poznato je da je ta druga pozicija ujedno i poslednja koja na kraju Lige 2 donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
U prošlom kolu je ova ekipa u velikom derbiju poražena na gostovanju kod Tuluza, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Dižon

Ne tako davno su i fudbaleri Dižona igrali u Ligi 1, međutim od one sezone koju je obeležio koronavirus, ovaj tim se nije vraćao u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, a sva je prilika da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u Ligi 2.
Naime, u ovom trenutku se Dižon nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na petoplasiranu ekipu na tabeli, a poznato je da je to peto mesto poslednje koje na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Dižon slavio na svom terenu protiv Grenobla, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Iako Dižon igra sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da će Pariz iskoristiti to što ova ekipa igra nešto lošije na strani, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.