Nedelja, 10/04 - Fudbal, Španija, Segunda
10/04Almería vs Ponferradina1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/04/2022 12:59
Poslednji meč 35. kola španske Segunde nam donosi duel između Almerije i Ponferadine. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Almerija

Godinama unazad Almerija pokušava da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali im to nažalost ne polazi za nogom.
Prošle sezone je ova ambiciozna ekipa zaustavljena u plej-ofu, i to pošto ih je Đirona demolirala u Kataloniji i slavila sa 3:0, pa je revanš susret bio samo formalnost.
Trenutno se Umar Sadik i drugari nalaze na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Valjadolid, koji ruku na srce ima i meč više.

Ponferadina

Kako sada stvari stoje, deluje da će Ponferadina propustiti lepu priliku da dođe do plasmana u plej-of, a sve to zbog očajnih partija u poslednje vreme.
Naime, ova simpatična ekipa je na pet poslednjih susreta bez trijumfa, a u tom periodu je trenutno osmoplasirana ekipa na tabeli doživela dva poraza uz tri remija.
U prošlom kolu je Ponferadina doživela poraz na domaćem terenu od Las Palmasa kada je bilo 1:2, a zanimljivo je da upravo Las Palmas drži to šesto mesto na tabeli koje je poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do plasmana u elitni rang, Almerija prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima a mišljenja smo da će se to ovog puta i desiti pa vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.