Utorak, 12/04 - Fudbal, Nemačka, Regionalliga Southwest
12/04Balingen vs ElversbergUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
8 / 10 Ulog
11/04/2022 15:24
U zasotaloj utakmici 30. kola nemačke Regionalne lige Jugozapad Balingen u utorak u 19 časova dočekuje Elversberg.
Balingen

Domaći tim je odigrao dobru sezonu, pred sam kraj prvenstva nalazi se u gornjoj polovini tabele, a plasman bi mogao da bude još bolji pošto imaju tri zaostala meča. Prvi je protiv Elversberga, tima koji se bori za prvo mesto i učešće u baražu za plasman u treću ligu. Balingen je malo popustio u poslednje vreme, u tri prethodna kola osvojili su samo jedan bod, a dve poslednje utakmice na svom terenu su izgubili, prvo od FSV Frankfurta, a onda i vodećeg Ulma. Uspešnom protiv Elversberga sačuvali bi Ulm na prvom mestu na pet kola do kraja prvenstva. Problem za Balingen je neočekivano postala efikasnost, pa ovaj tim nije postigao gol na tri prethodna meča.

Elversberg

Gosti drže korak sa Ulmom i nastoje da ih preteknu u samom finišu prvenstva četvrte lige Jugozapad. Na devet odigranih utakmica u drugom delu sezone ovaj tim je pobedio sedam puta, dok su dva meča končana nerešenim rezultatima. Zanimljivo je da su oba remija upisali kao domaćini, dok na strani imaju neverovatan niz pet uzastopnih pobeda, pri čemu im se mreža nijednom nije zatresla. Elversberg je na šest utakmica kao gost postigao ukupno 11 golova, a za tih 450 minuta mreža im je mirovala. Poslednji put kada nisu slavili na strani bilo je to u Ofenbahu još 5. decembra. U slučaju nove pobede u gostima, ovog puta kod Balingena, izjednačili ni se bodovno sa Ulmom i u preostalih pet kola vodila bi se velika borba za osvajanje titule.

Predlog

U četvrtoj ligi Nemačke ništa ne znači to što možete dobiti sve utakmice tokom prvesntva, ipak bi vas očekivao baraž meč sa pobednikom jedne od pet preostali grupa Regionalnih liga. Teško je doći do cilja, što se posebno odnosi na ambiciozne timove, kakav je Elversberg. Dvojka bi trebalo da bude izvesna, ali je još realnije da neće biti previše golova. Domaći ih retko daju, a gosti ih skoro uopšte ne primaju. Naš predlog je 0-3 gola sa koeficijentom 1.65 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.