Sreda, 13/04 - Fudbal, Nemačka, Regionalliga Southwest
13/04Stutgart II vs Giessen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/04/2022 15:44
Okršaj dve ekipe iz donjeg dela tabele nemačke četvrte lige Jugozapad igra se u Štutgartu. Drugi tim poznatog bundeligaša dočekuje Gisen u sredu u 19 časova.
Štutgart II

Ni za prvi tim Štutgarta ne cvetaju ruže u ovom prvesntvu, a ništa bolje nije ni za drugu ekipu koja tavori u Regionalnoj ligi Jugozapad. Štutgart je na 16. mestu na tabeli, doduše sa dve zasotale utakmice, koje bi ih, u slučaju povoljnih rezultata, pomerile nekoliko mesta napred. Šansu za osvajanje tri nova boda imaju u meču sa Gisenom, rival nije iz kategorije najboljih timova lige, mada ima samo dva boda manje, sa istim brojem odigranih utakmica. Domaćin ovog meča igrao je dosta promenjivo u prolećnom delu sezone, dva puta je pobedio, dva puta remizirao i tri utakmice su izgubili.

Gisen

Nije ni gost prezadovoljan učinkom u aktuelnoj sezoni, ali ovaj tim je i prethodnu sezonu završio na 11. mestu na tabeli. Sada su 17. što je dosta slabiji plasman, ali oni ne bi imali ništa protiv ni da završe sezonu na ovoj poziciji, i da i naredne godine igraju u istom društvu. Gisen je pobedio samo jednom u 2022. godini, ali su samo dva puta teren napuštali pognute glave, dok je četiri puta na semaforu nakon njihovoh mečeva stajao egal u rezultatu. U dve prethodne utakmice uzeli su samo jedan bod, ali nisu uspeli da postignu nijedan gol. Čitave sezone muči ih postizanje golova, dali su ih samo 26 što je posle Pirmasensa najmanje u ligi.

Predlog

Ovo je treća sezona od kafda je Gisen u ovom rangu i šesti meč protiv Štutgarta II. U dosadašnjim pet tri puta je bilo nerešeno, a oba tima su slavila po jednom. Jesenas je pobedio Gisen sa 2:1 i to je bilo jedini put da je palo više od dva gola nameču. Neće ni sada biti previše golova, ali je naš tip jedinica. Za pobedu Štutgarta II u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.