Utorak, 12/04 - Fudbal, Švedska, Seperetan
12/04Erebro vs Jönköpings AIFUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
12/04/2022 02:28
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan meč švedske druge lige, a izbor je pao na duel između Erebra i Jenćepinga. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Erebro

Fudbaleri Erebra nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, pošto je ova ekipa u prvom kolu doživela težak poraz na gostovanju kod Bragea, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Gostujuća ekipa se nije proslavila na tom duelu, a zanimljivo je da je Brage koji se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli, već dvadeset tri minuta imao tri gola prednost, a do kraja Erebro nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol tima koji je do sada najviše pokazao od svih ekipa.

Jenćeping

Jenćeping ima ogromne ambicije u ovogodišnjem izdanju švedske druge lige, mada nije sve najbolje počelo po ovu ekipu u novom šampionatu.
Naime, u prvom kolu je ovaj tim na svom terenu poražen od Eskilstuna, a taj duel je završen rezultatom 2:3, iako je domaćin čak dva puta vodio na tom duelu.
Sve do sedamdesetog minuta je Jenćeping vodio sa 2:1, ali su onda silno motivisani gosti za samo devet minuta postigli dva gola i trenutno se nalaze na mestu koje na kraju šampionata vodi u prvu ligu.

Naš predlog

Oba tima žele da poprave utisak sa starta šampionata, pa deluje da bi i jedna i druga ekipa mogla da idu na trijumf na ovom duelu, što nam potencijalno može doneti dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.