Četvrtak, 14/04 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
14/04PSV vs Lester SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/04/2022 11:42
Prvi meč na King Paueru, iznenađujuće, završen je bez golova. Šanse za prolazak su izjednačene, a utakmica u Ajndhovenu igra se u četvrak u 18.45.
PSV

\'\'Filipsovci\'\' su doneli dobar rezultat sa Ostrva. Nisu dali gol, ali ga nisu ni primili. Svejedno, ako žele dalje moraće da pobede Lester na svom stadionu. Dugo već navijači čuvenog holandskog kluba čekaju uspeh u Evropi. Možda Liga konferencija nije takmičenje koje odgovara njihovom renomeu, ali bi plasman u polufinale, a možda i nešto, čak i u ovom takmičenju bio sjajan uspeh. U domaćem prvenstvu PSV vodi veliku borbu sa Ajaksom. \'\'Kopljanici\'\' imaju prednost od četiri boda u finišu sezone i veliku šansu da pehar odbrane. Mnogo je realnije da PSV osvoji Kup, a u finalu im je ponovo Ajaks rival. Dakle, ostati na tri fronta u smiraj fudbalske sezone je sasvim dobar rezultat, pod uslovom da se bar na jednom frontu podigne pobednički pehar.

Lester

\'\'Lisice\'\' su razočarale u Premijer ligi, bar kada se sadašnje stanje uporedi sa dve prethodne sezone. Tada je Lester bio u igri za plasman u Ligu šampiona, a sada im je nedostižan i plasman u bilo koji evropski kup. Sezona bi dobila sasvim drugačije obrise ukoliko bi se trijumfovalo u Ligi konferencija. Jeste ovo novo takmičenje, ali se u Engleskoj evropski trofeji i dalje jako cene. Pored toga to bi bio prvi za Lester u Evropi, ali sigurno ne bi mogao da zaseni šampionsku titulu iz 2012. godine sa Klaudijom Ranijerijem. Trener Lestera Brendon Rodžers ima ogromnih problema sa povredama tkom cele sezone. Ni u Holandiji Lester neće biti kompletan, opet je van stroja Vardi, kao i Ndidi, Bertran i Perez. Možda je meč u Ajndhovenu šansa za brzonogog Daku, a optimizam je podgrejao i nedeljni trijumf nad Kristal Palasom.

Predlog

Domaći teren može biti prednost za PSV, ali smo svedoci da su oni više probema imali kao domaćini u prethodnom kolu u nokaut fazi Lige konferecija. Protiv Kopenhagena su igrali 4:4, ali su zato u Danskoj slavili sa 4:0. Ni protiv Makabija se nisu proslavili u Holandiji, bilo je samo 1:0. Očekujemo da timovi zaigraju na pobedu, a u takvoj igri morali bi da vidimo golove, bar po jedan na obe strane. Za GG, što je naš predlog, u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.