Četvrtak, 14/04 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
14/04Slavija Prag vs FejenordDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
12/04/2022 18:56
U prvom meču gledali smo pravi spektakl u Roterdamu, nema razloga da tako ne bude i u Pragu. Utakmica Slavija - Fejnord igra se u četvrtak u 21 čas.
Slavija Prag

Na mukama je bila odbrana Slavije na \'\'Der Kajpu\'\' ali je na kraju napad uradio veliku stvar. Prvi meč četvrtfinala lIge konferencija za vršen je rezultatom 3:3, a sve što smo videli za tih 90 i kusur minuta bilo je za fudbalske sladokusce. Pored bitke u Evropi Slavija uporedo vodi veliku borbu za odbranu titule u Češkoj. Posle dve sezone u kojoj nisu imali ozbiljnijeg rivala, na velika vrata se vratila Viktorija iz Plzenja koja zaostaje samo jedan bod za Slavijom. U prethodna dva kola nokaut faze Slavija je izbacila turski Fenrbahče i austrijski LASK, a o sva ta četiri meča je postigla čak 13 golova, pa nas ne čude ona tri iz Roterdama. Odbrana je bila porozna i protiv Turaka i Austrijanaca, Fener je na dva meča dao Slaviji 4, a LASK pet golova.

Fejnord

Nije uspeo Fejnord da stekne nikakvu prednost pred drugih 90 minuta duela sa Slavijom. Uspeli su da povedu, pa da preokrenu 1:2, ali su primili novi gol bukvalno u poslednjoj sekundi meča. Naravno, znajući Fejnord, ništa nije gotovo. Ovaj tim se uzda u odličan napad koji posebno dolazi do izražaja na gostovanjima, u to se uverio i beogradski Partizan u prethodnom kolu Lige konferencija. Tada su Holanšani pet puta pogađali mrežu crno-belih, a samo su gol manje dali Heraklesu u nedelju u okviru Eredivizije. Fejnord se ne bori za titulu u Holandiji, ta privilegija je namenjena PSV-u i Ajaksu, a njihov cilj je odbrana trećeg metsta od AZ Alkmara i Tventea. Posle dužeg vremena Fejnord će u Pragu biti skoro kompletan, a posebnu pažnju treba obratiti na fantastičnog Sinisteru, momka oko koga će se otimati evropski klubovi već ovog leta.

Predlog

Način na koji igraju ove dve ekipe garantuje još jednu goleadu. Slavija je u pet utakmica u nokaut fazi zabeležila gol razliku 16:12. Daju više od tri gola po meču, pa je gotovo sigurno da će bar jednom pogoditi mrežu Fejnorda. S druge strane ne vidimo način kako će se odbraniti od Sinistere, Tila, Nelsona i ostalih, pa je tip dana za četvrtak igra gol-gol na ovom meču. Za GG u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.