Četvrtak, 14/04 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
14/04Rendžers vs Sporting BragaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
13/04/2022 01:28
Četvrtak je rezervisan za revanš mečeve četvrtfinala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rendžersa i Brage. Prvi meč na \"Kamenolomu\" je završen rezultatom 1:0, a revanš je na programu u 21h.
Rendžers

Fudbaleri Rendžersa pružaju fantastične partije ove sezone u Ligi EVrope, međutim, popularni "policajci" će po svemu sudeći ostati bez titule šampiona Škotske s obzirom da u ovom trenutku najljući rival Seltik ima čak šest bodova viška.
Ruku na srce u prošlom kolu je tim iz Glazgova slavio na gostovanju kod Sent Mirena, a taj duel je završen rezultatom 0:4.
Nažalost, u prvom meču četvrtfinala Liga Evrope Rendžers je poražen na gostovanju kod Brage kada je bilo 1:0, ali svakako da je to i te kako aktivan rezultat.

Braga

Za fudbalere Brage je godinama rezervisano četvrto mesto na tabeli portugalske Primeira, sva je prilika da će to biti slučaj i ovog puta.
Naime, trenutno se tim sa Kamenoloma nalazi na četvrtoj poziciji uz devet bodova manjka u odnosu na trećeplasiranu Benfiku, a u prošlom kolu je Braga slavila na gostovanju kod Vizele, kada je bilo 0:1.
Što se tiče Liga Evrope, Orta i drugari su na pravom putu da dođu do polufinala, pošto su u prvom četvrtfinalnom susretu na svom terenu slavili protiv Rendžersa sa 1:0.

Naš predlog

Poznato je da nam mečevi Rendžersa na domaćem terenu donose pregršt golova i nekako je utisak da nas to očekuje i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.