Četvrtak, 14/04 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
14/04PAOK vs Olimpik MarseljDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
13/04/2022 02:39
U četvrtak su na programu revanš mečevi četvrtfinala Liga konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Solunu gde će fudbaleri PAOK-a dočekati Marsej. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
PAOK

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da je veliki uspeh za tim iz Soluna i sam plasman u četvrtfnale Lige konferencija, i ono što je svakako najvažnije je da je PAOK još uvek u igri za plasman u polufinale s obzirom da je prvi susret između Marseja i PAOK na Velodromu završen rezultatom 2:1.
Što se tiče grčkog šampionata, u ovom trenutku se nekadašnji šampion ove zemlje nalazi na drugom mestu na tabeli uz jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Olimpijakos, a u prošlom kolu je PAOK poražen na gostovanju kod Panatinaikosa, kada je bilo 2:1.

Marsej

Što se tiče Marseja, sva je prilika da će ovo biti jedna poprilično uspešna sezona za izabranike Horhea Sampaolija.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Velodroma nalazi na drugom mestu na tabeli Lige 1 koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Dosta dobro Marsej gura i u Ligi konferencije gde se Paje i drugari nalaze nadomak plasmana u polufinale, pošto su u prvom meču četvrtfinala dosta lakše nego što to rezultat pokazuje slavili na svom Velodromu protiv PAOK-a.

Naš predlog

Verujemo da će domaćin postići makar jedan gol na svom terenu, ali ni im Marsej neće ostati dužan pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremio sjajnu kvotu 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.