Subota, 16/04 - Fudbal, Hrvatska, HNL
16/04Dinamo Zagreb vs Istra 1961Da postigne pogodak - Gosttip: Ne
9 / 10 Ulog
13/04/2022 12:45
\'\'Modri\'\' hitaju ka novoj tituli, ali imaju ozbiljnog rivala u Osijeku, pa ne smeju dopustiti nikakav kiks. Meč sa Istrom igra se u petak u 18 časova.
Dinamo Zagreb

Možda je Dinamo ključnu pobedu ostvario u nedelju na riječkoj Rujevici. Gubili su \'\'modri\'\' do pred kraj meča, ali su uspeli da preokrenu za tri minuta i sačuvaju prednost od jednog boda u odnosu na Osijek. Pored bodovne prednosti Dinamo ima i jedan zaostali meč, protiv Hajduka, pa u sam finiš sezone ulaze kao favoriti za osvajanje šampionskog pehara. Posle meča sa Istranima Dinamo će još gostovati kod Hajduka, Gorice, Lokomotive i Šibenika, a dočekaće Osijek i Hajduk. Možda će duel sa Osiječanima odlučiti o prvaku, a do tada će Zagrepčani pokupati da sačuvaju bodovnu prednost.

Istra 1961

Ekipa iz Pule je rado viđen gost na svakom stadionu. Kako i ne bi bili kada su u dosadašnjem toku šampionata Hrvatske samo jednom pobedili u gostima i to kod poslednjeplasiranog Hrvatskog Dragovoljca. Na prethodna tri gostovanja dali su jedan pogodak, i to u prošlom kolu kada su remizirali sa Goricom. Doduše na te tri poslednje utakmice nisu poraženi u gostima, s obzirom da su bez golova igrali sa Dragovoljcem i Slavenom u Koprivnici. Istra se nalazi na osmom mestu sa istim brojem bodova kao i devetoplasirani Šibenik, ali sa čak 11 bodova više od Hrvatskog Dragovoljca, a u drugu ligu ispada samo poslednji tim na tabeli.

Predlog

Istra ne prima mnogo golova, jedino im je Osijek dao tri gola u poslednjih 14 utakmica, pa ne očekujemo goleadu ni na ovoj utakmici. Ipak, Dinamo će pobediti, a smatramo da će \'\'modri\'\' zatvoriti sve prilaze svom golu, pa je naš predlog gost ne daje gol. Za igru T20 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.