Subota, 16/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
16/04Totenhem vs Brajton Ukupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
13/04/2022 18:22
\'\'Pevci\'\' su se stuštili ka plasmanu u Ligu šampiona, ne verujemo da ih Brajton može ukočiti. Meč na Vajt Hart Lejnu igra se u subotu u 13.30.
Totenhem

Antonio Konte preuzeo je dizgine u svoje ruke i napredak kod Totenhema itekako se vidi. Sparsi su vezali četiri uzastopna trijumfa i pomalo zahvaljujući i kiksevima rivala, pre svih Arsenala i Mančester junajteda, ukotvili su se na četvrtom mestu na tabeli. Krajnji cilj Totenhema i jeste to četvrto mesto i povratak u Ligu šampiona posle dve godine neučestvovanja u najjačem evropskom kupu. Pored pobeda Totenhem je pokazao i zavidnu efikasnost. U poslednjih sedam kola postigli su čak 25 golova, 3,5 po meču, što je sjajan prosek. U prošlom kolu četiri puta su pogađali mrežu Aston Vile u Birmingemu, a pre toga Njukasl je prošao još gore na Vajt Hart Lejnu, pošto je primio \'\'petardu\'\'. Ukoliko žele da sačuvaju distancu u odnosu na pratioce moraju da dobiju Brajton, a verujemo da hoće.

Brajton

Pravo niotkuda Brajton je stigao na Emirejt i pobedio Arsenal. Tim trijumfom ne samo da su sebi omogućili bezbrižan finiš prvenstva, već su veliku, verovatno najveću, uslugu učinili i Totenhemu. Pred duela sa \'\'tobdžijama\'\' Brajton nije bio u dobroj formi, na prethodnih sedam utakmica uzeo je samo jedan bod, a na tri poslednja meča nisu dali ni gol. I takvi \'\'galebovi\'\' uspeli su da slave na Emirejtsu i sruše, ubeđeni smo, milione tiketa. Brajton je sada na deobi 10. mesta sa ekipom Kristal Palasa, od prvog tima ispod crte udaljeni su 13 bodova, a od poslednje ekipe u zoni plasmana u Evropu čak 17. Jasno je da će do kraja prvesntva igrati samo za prstiž i što bolji plasman na kraju sezone.

Predlog

Totenhem ne bi smeo da ponovi grešku najvećeg rivala Arsenala i potceni, u najvećem delu sezone, odlični Brajton. Ovaj tim je potpuno rasterećen, a tada je i najopasniji. U prvom delu sezone Totenhem je slavio u najpoznatijem engleskom letovalištu sa 2:0, ali je prethodnog proleća na istom mestu poražen 1:0. Kejn i drugovi su toliko raspcani da ne vidimo način da bar dva puta ne zatresu mrežu \'\'galebova\'\'. Zato je naš predlog domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.