Nedelja, 17/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
17/04Frajburg vs BohumUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
13/04/2022 19:14
Gosti stižu posle dva dlična rezultata, ali Frajburg nema izbora. Meč 30. kola nemačke Bundeslige igra se u subotu u 15.30.
Frajburg

Malo ko je mogao da pretpostavi da će Frajburg u ovo doba sezone još uvek biti u konkurenciji za plasman u Ligu šampiona. I ne samo to, fudbaleri ovog tima igraće kroz nekoliko dana u polufinalu DFB kupa protiv Hamburgera u gostima. Upravo im je Lajpcig najveći rival u borbi za četvrto mesto, te stoga mnogi misle da su šanse Frajburga da na kraju budu među četiri najbolje ekipe u Bundesligi minimalne. S druge strane izlazak u Evropu ne bi smeo da im izmakne, a da bi ostali peti, ili eventualno šesti, moraju u preostalim kolima da osvoje dovoljan broj bodova. U prethodnih osam izgubili su samo jednom i to protiv Bajerna pre dve sedmice, ali su zato doneli sva tri boda iz Frankfurta prošle nedelje. Narednih osam dana mogu biti ključni za Frajburg, sa tri pobede ušli bi u finale Kupa, a bili bi blizu i Lige šampiona. U slučaju neuspeha sve bi moglo da se sruši kao kula od karata, pogotovo jer Frajburg ima težak raspored do kraja sezone.

Bohum

Gosti su jako blizu bezbrižnosti u finišu sezone. To se u potpunosti uklapa u planove povratnika u elitu, pošto je jedini cilj bio opstanak. Moramo da priznamo da su nas fudbaleri Bohuma prijatno iznenadili i to nakon veoma slabog starta sezone. Negde od sredine jesenjeg dela, pogotovo nakon pobede nad Bajernom, u Bohumu su shvatili da mogu biti ravnopravni sa svim ostalim ekipama, a da su od dobrog dela članva elite i bolji. Neopterećeni rezultatima, bez pritiska i nerealnih očekivanja, zaigrali su još bolje i sada su na 12. mestu sa deset bodova više od prvog tima ispod crte. U dva prethodna kola imali su jake rivale, ali su svoj bodovni saldo uvećali za četiri boda. Prvo je Bohum slavio u Sinshajmu protiv Hofenhajma, zahvaljujući dvostrukom strelcu Japancu Takumi Asanu, a onda su na svom terenu odoleli i Bajeru iz Leverkuzena. Sigurni smo da u Frajburg ne idu s belom zastavom.

Predlog

Sigurno je da Frajburg ne očekuje lak posao i pored činjenice da je favorit. Bohum nema šta da kalkuliše, čak i da izgubi neće biti smak sveta. Možda će Frajburg malo spustiti gas i čuvati se za duel u Hamburgu koji bi mogao da im donese najveći uspeh u istoriji, plasman u finale DFB kupa, pa vam zato predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici CircusCasino kvota je 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.