Subota, 16/04 - Fudbal, Italija, Serija A
16/04Milan vs ĐenovaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
14/04/2022 04:36
Od petka su na programu mečevi 33. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Milana i Đenove. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Milan

Utisak je da su fudbaleri Milana u poslednja dva kola prosuli sve ono dobro što su gradili čitavim tokom šampionata.
Naime, "rosoneri" su na poslednja dva meča dva puta remizirali, ali se na sreću i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Inter, koji nažalost ima i meč manje.
U prošlom kolu su "rosoneri" odigrali meč bez golova na gostovanju kod Torina.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je četa Stefana Piolija ostvarila devet trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Đenova

Veoma teško će "Grifonima" biti da sačuvaju prvoligaški status pošto se Đenova u ovom trenutku nalazi na pretposldenjem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na tim koji bi opstao u ligi da se u ovom trenutku završi prvenstvo.
U prošlom kolu su izabranici Aleksandra Blesina doživeli težak poraz na svom terenu protiv Lacija, a taj duel je završen rezultatom 1:4.
Kada su u pitanju partije na strani do sada je ovaj tim odigrao šesnaest mečeva van svog terena i ostvario samo jedan trijumf, osam remija i sedam poraza.

Naš predlog

Sigurno je da ni jedni ni drugi neće previše kalkulisati na ovom duelu, već će oba tima ići na trijumf, a sve to nam vrlo verovatno može doneti i golove na obe strane na "San Siru", pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.