Nedelja, 17/04 - Fudbal, Španija, Segunda
17/04Eibar vs Las Palmas1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/04/2022 04:46
Od petka su na programu mečevi 36. kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Eibara i Las Palmasa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Eibar

Generalno, fudbaleri Eibara pružaju dosta dobre partije ove sezone, što će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutni plasman na prvu poziciju na tabeli koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u La Ligu, što svakako i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Ipak, u prošlom kolu je lider na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Ibice, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Na poslednjih pet susreta Eibar je ostvario dva trijumfa, dva remija uz pomenuti poraz u prošlom kolu.

Las Palmas

Što se Las Palmasa tiče, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli, ali ono što treba napomenuti je da nekadašnji prvoligaš pruža fantastične partije u poslednje vreme.
Naime, na četiri poslednja susreta Las Palmas je ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je sedmoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Amorebijete.
Treba napomenuti da ova ekipa trenutno ima samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani tim na tabeli, a poznato je da je to šesto mesto poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.

Naš predlog

Eibar ne igra baš najbolje u poslednje vreme, dok gosti zaista blistaju, međutim, smatramo da će upravo ovaj meč biti prekretnica kada su partije lidera na tabeli u pitanju, pa vam iz tog razloga savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.