Nedelja, 17/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
17/04Union Berlin vs Ajntraht FrankfurtUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
15/04/2022 17:19
Pravo sa Nou Kampa u Barseloni Ajntraht ide u nemačku prestonicu na duel sa Unionom. Meč u Berlinu igra se u nedelju u 17.30.
Union Berlin

Fudbaleri Uniona pobedili su prošle sedmice Hertu u derbiju Berlina i tako povećali šansu da naredne sezone budu jedini prestonički klub u Bundesligi. To je bila treća ovosezonska pobeda Uniona nad \'\'starijim bratom\'\', s obzirom da su jednom slavili u DFB kupu, a dva puta u prvenstvu. Iako igraju dobro u Bundesligi i ponovo se bore za izlazak u Evropu, čini nam se da je Kup najvažniji za njih u preostalom delu sezone. U sredu ih čeka meč polufinala protiv Lajpciga u gostima, a ako bi napravili iznenađenje i plasirali se u finale, tada bi igrali na Olimpijskom stadionu u Berlinu, gde su već dva puta pobedili Hertu ove sezone. U drugom polufinalu sastaju se Hamburger i Frajburg, pa bi u tom potencijalnom finalu Union imao sasvim realne izglede da se dokopa prvog trofeja u svojoj istoriji.

Ajntraht

Sigurno da je tim iz Frankfurta odigrao najbolji meč u poslednjoj deceniji u Barseloni. U četvrtak su slavili na Nou Kampu protiv Katalonaca sa 3:2, mada su do sudijske nadoknade imali 3:0. Na kraju nije ni važno, prošli su u polufinale s obzirom da se prvi meč na Komercbamk areni završio bez pobednika. U polufinalu Lige Evrpe Ajntraht će imati još jednog teškog rivala. To je ekipe Vest Hema, ali sudeći po igrama \'\'orlova\'\' ove sezone u Evropi, ni u tom dvomeču nisu autsajderi. Momci trenera Olivera Glasnera mogu u potpunosti da se posvete Ligi Evrope pošto su u Bundesligi dosta zaostali u borbi za evropske kupove i imaju minimalne šanse da zauzmu neko mesto koje vodi u njih. Verujemo da su umorni posle napornog meča u glavnom gradu Katalonije, ali sigurno neće prepustiti bodove domaćinu.

Predlog

Ajntraht je odigrao loše u poslednja dva kola u Bundesligi, prvo su remizirali bez golova sa šposlednjeplasiranim Grojter Firtom, da bi onda izgubili od Frajburga. Oba ta meča igali su na svom terenu, a još jednom se pokazalo da su bolji kada gostuju. Zato verujemo u dobro izdanje u Berlinu, a i Union ume da bude efikasan na svom terenu. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.