Nedelja, 17/04 - Fudbal, Španija, La Liga
17/04Hetafe vs ViljarealDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/04/2022 20:08
U subotu nas očekuje dosta interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hetafea i Viljareala. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Hetafe

Iako je start šampionata bio katastrofalan, sva je prilika da će Hetafe na kraju doći do opstanka u ligi, iako trenutno tim iz predgrađa Madrida ima samo četiri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu je Hetafe očekivano poražen na gostovanju kod Reala, a taj duel na “Santjago Bernabeu” je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je četrnaestoplasirani tim na tabeli ostvario sedam trijumfa, četiri remija i isto toliko poraza.

Viljareal

Viljareal je sredinom nedelje napravio fenomenalan uspeh plasmanom u polufinale Lige šampiona, nakon remija na gostovanju kod Bajerna, što je sasvim sigurno nešto što je malo ko mogao da pretpostavi.
Nažalost, kada je španska La Liga u pitanju, izabranici Unai Emerija imaju čak osam bodova manjka od šestoplasiranog Sosijedada, pa je utisak da će “žuta podmornica” teško do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Atletik Bilbaa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, u kom je jako teško predvideti koji bi od ova dva tima mogao da slavi u predgrađu Madrida, ali smo mišljenja da će biti golova na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.