Nedelja, 17/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
17/04Lil vs Lens1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/04/2022 20:21
U subotu je zaista sjajna ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Lila i Lansa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Lil

Teško je bilo očekivati da će fudbaleri Lila moći da ponove prethodnu sezonu u kojoj su mimo svih očekivanja došli do šampionske titule.
Nažalost u ovom trenutku se aktuelni šampion Francuske remizirao na gostovanju kod Anžea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Na poslednjih pet susreta Lil ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa uz tri remija.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je ovaj tim ostvario šest trijumfa, sedam remija i dva poraza.

Lans

Sigurno je da svi navijači Lansa imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihove omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju Lige 1.
Naime, jedan od najstarijih francuskih klubova se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na tim koji će na kraju doći do plasmana u Ligu Konferencija.
Inače, u prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na domaćem terenu protiv nimalo naivne ekipe Nice, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Barem na papiru, Lil ima daleko kvalitetniji sastav od Lansa i mišljenja smo da će aktuelni šampion Francuske slaviti na ovom duelu pa vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.