Subota, 16/04 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
16/04Sporting CP vs Benfika1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/04/2022 01:14
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali veliki derbi Lisabona u kom će Sporting ugostiti Benfiku. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Sporting

Prošle sezone su fudbaleri Sportinga pružali fenomenalne partije u portugalskom šampionatu, a na kraju krajeva sve to je i dovelo do šampionske titule, što je malo ko kočekivao.
Kada je ovogodišnje izdanje Primeire u pitanju, u ovom trenutku se tim iz Lisabona nalazi na drugom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Porto koji je na pragu nove titule šampiona Portugala.
Inače, u prošlom kolu su popularni "Lavovi" slavili na gostovanju kod Tondele, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Benfika

I pored sjajnog otpora fudbaleri Benfike su sredinom ove nedelje eliminisani od Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona, a revanš meč na "Enfildu" je završen rezultatom 3:3.
Treba podsetiti da je Njunjez još jednom pokazao da je pred ovim momkom svetla budućnost, ali nažalost tim iz Lisabona ne igra na svom nivou ove sezone.
Naime, "Orlovi" se u ovom trenutku nalaze tek na trećem mestu na tabeli portugalske Primeire uz čak devet bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Sporting.
Inače, u prošlom kolu je Benfika slavila na svom terenu protiv Belenenseša, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Očekuje se da će Sporting iskoristi umor fudbalera Benfike koji su sredinom nedelje imali težak meč protiv Liverpula, a i generalno, domaćim tim igra dosta bolje ove sezone i mišljenja smo da ćemo potvrdu toga dobiti u nedelju uveće, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.