Nedelja, 17/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
17/04Bajer Leverkuzen vs RB LajpcigUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/04/2022 01:21
U nedelju je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Leverkuzena i Lajpciga. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Leverkuzen

Leverkuzen je na pravom putu da dođe do svog primarnog cilja, a to je svakako plasman u Ligu šampiona, s obzirom da se popularni "farmaceuti" u ovom trenutku nalaze na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli samo remizirao na gostovanju kod Bohuma, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez golova.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu "farmaceuti" su ostvarili čak osam trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Lajpcig

Fudbaleri Lajpciga pružaju fenomenalne partije u poslednje vreme, a to nam najbolje potvrđuje podatak da je ova ekipa nedavno došla do plasmana u polufinale Liga Evrope i to nakon trijumfa na izuzetno teškom gostovanju kod Atalante kada je bilo 0:2.
Što se tiče Bundeslige, u ovom trenutku se popularni "Bikovi" nalaze na četvrtom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
Inače, u prošlom kolu je četa trenera Domenika Tedeska odigrala sjajan meč na svom terenu i slavila protiv Hofenhajma, kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno ići na trijumf na ovom duelu kako bi obezbedili poziciju koja donosi plasman u Ligu šampiona, a sve to nam vrlo verovatno može doneti i dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.