Ponedeljak, 18/04 - Fudbal, Italija, Serija B
18/04Parma vs Askoli1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/04/2022 05:21
U ponedeljak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Parme i Askolija. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Parma

Sigurno je da su fudbaleri Parme najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju Serije B, s obzirom da se jedan od glavnih kandidata za plasman u Seriju A trenutno nalazi tek na dvanaestom mestu na tabeli i izvesno je da "krstaše" naredne sezone nećemo gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
U prošlom kolu je sve to postalo i definitivno jasno nakon poraza na gostovanju kod Breše, kada je bilo 1:0.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Parma odigrala sedamnaest mečeva kao domaćin i ostvarila samo pet trijumfa, čak osam remija i četiri poraza.

Askoli

Što se tiče Askolija, ovaj tim se nenadano nalazi trenutno na poziciji koja na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
Naime, ova simpatična ekipa trentno drži sedmu poziciju uz čak šest bodova viška u odnosu na devetoplasiranu Peruđu, pa je utisak da ćemo Askoli skoro pa izvesno gledati u plej-ofu.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Ređine kada je bilo 2:0.
Što se tiče partija na strani do sada je sedmoplasirani tim na tabeli ostvario devet trijumfa, dva remija i šest poraza.

Naš predlog

Iako su bodovi gostima daleko potrebniji na ovom susretu, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju Parme pred svojim navijačima, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.