Ponedeljak, 18/04 - Fudbal, Italija, Serija B
18/04Ternana vs FrozinoneUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
18/04/2022 02:37
U ponedeljak su na programu mečevi kompletnog 35. kola italijanske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ternane i Frosinonea. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Ternana

Kako sada stvari stoje, nažalost fudbalere Ternane nećemo gledati u plej-ofu ove sezone, pošto se nekadašnji prvoligaš trenutno nalazi na jedanaesatom mestu nas tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na osmoplasirani Frozinone, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu, a poznato je da je ta osma pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je Ternana odigrala jedan dosta dobar meč i slavila na gostovanju kod Krotonea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Frosinone

Fudbaleri Frozinonea drže sve u svojim rukama, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli za koje je poznato da je to poslednje mesto koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva Frosinone je ostvario dva trijuma uz čak tri poraza, a u prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv drugoplasiranog Kremonezea, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, što se tiče mečeva na strani, Frosinone su do sada ostvarili pet trijumfa, šest poraza i isto toliko remija.

Naš predlog

Sve ukazuje na to da će ovo biti jedan meč sa dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.