Ponedeljak, 18/04 - Fudbal, Engleska, Liga 1
18/04Oxford United vs Milton Keynes DonsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
18/04/2022 09:58
Obe ekipe imaju svoj cilj pred ulazak u sam finiš sezone u engleskoj Ligi 1. Meč u Okfordu igra se u utorak u 20.45.
Oksford Junajted

U petak je Oksford napokon prekinuo niz bez poraza, pošto su slavili kao gosti protiv Flitvuda sa 3:2. Umalo da i tamo od gotovog naprave veresiju, imali su tri gola prednosti, a na kraju su jedva sačuvali pobedu. Pre tog trijumfa Oksford je imao tri vezana poraza, a taj niz ih je definitivno izbacio iz trke za plasman u Čempionšip. Sada će pokušati da se ponovo vrate u zonu plej-ofa i tako dobiju novu šansu za napredovanje. Ne znamo koliko je ovom timu uopšte stalo do toga da uđu u drugu ligu, koja je mnogo jača od takmičenja u Ligi 1, ali je Oksford ove sezone pokazao određeni kvalitet, pomalo iznenadivši sve rivale. Pred ovo vanredno kolo Oksford je bio na osmom mestu sa četiri boda manje od Vajkomba, poslednjeg tima u zoni doigravanja, ali i sa utakmicom više u odnosu na Vajkomb.

MK Dons

Gostima ne bi smeo da izmakne plej-of, ali je njihova želja direktan plasman u Čempionšipu. Mnogo toga je tim iz Miltona upropastio u subotu porazom od Šefild Venzdeja na svom terenu. Pre tog neuspeha imali su niz od čak 15 utakmica bez poraza, bili su nadomak cilja, ali su ih \'\'sove\'\' već posle tridesetak minuta šokirale sa tri gola. Do kraja meča MK Donsi su dali dva gola, ali je to bilo dovoljno samo za častan poraz. Pred novo kolo MK Donsi su treći, imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani Roteram, ali i utakmicu više od ovog tima. Do kraja sezone igraju još sa Morkambom i Plimutom, pa će morati da osvoje maksimalan broj bodova da bi bili barem drugi. Pitanje je da li će i to biti dovoljno.

Predlog

Jesenas je Oksford slavio kao gost protiv MK Donsa sa 2:1. Oba tima su izuzetno efikasna, ali su im odbrane slabiji deo tima. Oksford je primio šest golova na tri prethodna kola, na svakom su po dva puta vadili loptu iz mreže, a upisali su dva poraza i jednu pobedu. Mk Donsi su tri puta bili savladani od Jorkširaca, pa će teško sačuvati i mrežu od Oksforda. Bodovi su važni, remi ne odgovara ni jednima ni drugima, pa očekujemo da se igra ofanzivno sa dosta golova. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.78 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.