Sreda, 20/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
20/04Lens vs Monpelje1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/04/2022 10:16
U Francuskoj Ligi 1 igra se vanredno kolo. Šampion je odavno poznat, ali se vodi borba za Evropu i za opstanak. Meč u Lansu igra se u sredu u 21 čas.
Lans

\'\'Kanarinci\'\' igraju odlično ove sezone, mada im je ovo tek druga posle povratka iz druge lige. Ozbiljan su kandidat za plasman u neki od evropskih kupova, a ako nastave sa rezultatima kao u prethodnim kolima, neće biti iznenađenje ako ih tamo i vidimo. Lans je u subotu napravio veliko iznenađenje pobedivši na gostovanju kod, još uvek aktuelnog šampiona, ekipe Lila. Na severu zemlje slavili su sa 2:1 i tako, uvereni smo, srušili hiljade tiketa. Međutim, ta pobeda nije bila slučajna, u poslednja četiri kola poedili su tri puta, a pre Lila na svom stadionu su pobedili i sjajnu Nicu. Na prethodne dve utakmice na svom terenu su dali po tri gola, što znači da ih inspiriše igranje pred svojim navijačima.

Monpelje

Gosti nemaju neki preterani motiv u preostalim kolima ovogodišnjeg prvenstva. Vidi se to i po rezultatima u poslednje vreme, pa su na prethodnih sedam kola pobedili samo jednom. Pred ovo kolo na tabeli se nalaze 11. mestu, a podjednako su udaljeni i od plasmana u Evropu, kao i od timova u zoni ispadanja. Radi se o dvocifrenom broju bodova i teško je poverovati da Monpelje može toliko da sklizne u donji dom, kao i poverovati njihov uspon na tabeli ddo mesta koje vodi u Evropu. Ostalo je da odigraju još šest kola, dakle u opticaju je 18 bodova, što je ipak premalo da bi se dogodio takav preokret. Monpeljeu ostaju dueli samo sa Mecom i Pari Sen Đermenom na svom terenu, dok imaju četiri gostovanja, posle Lansa idu još na noge Lionu, Klermonu i Anžeu.

Predlog

Jasno je da su bodovi važniji Lansu koji će sve pokuašati da se izbori za Evropu. Uz sve to \'\'kanarinci\'\' su u boljoj formi, pa nam se čini da su bliži pobedi. U prvom delu sezone Monpelje je slvio minimalnu pobedu protiv Lansa na svom terenu, a sada verujemo u pobedu \'\'kanarinaca\'\'. Za jedinicu se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.