Sreda, 20/04 - Fudbal, Španija, La Liga
20/04Selta Vigo vs HetafeUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
18/04/2022 10:33
U Vigo dolazi Hetafe, tim koji još uvek brine brige oko opstanka. Meč na Balaidosu igra se u sredu u 20 časova.
Selta

Ekipa iz Viga ostavrila je veliku pobedu u nedelju na gostovanju u kod Atletika u Bilbaou. U Baskiji su slavili sa 2:0, i tako prekinuli niz od četiri utakmice bez pobede, sa samo jednim osvojenim bodom i samo jednim postignutim golom za 360 minuta. Selta je na 11. mestu, predaleko od borbe za plasman u neki od evropskih kupova, a ne verujemo da mogu skliznuti i borbu za opstanak. Do kraja sezone Selta ima relativno nezgodan raspored, igra sa timovima kojima su bodovi važniji nego njima, pa posle Hetafea na svom Balaidosu igra još sa Alavesom i Elčeom, dok će ići na gostovanje Granadi, Barseloni i Valensiji. Dosta je utakmica, a Selti bi pet, šest bodova bilo sasvim dovoljno za miran kraj prosečne sezone.

Hetafe

Gosti će juriti svaki bod koji mogu da osvoje do kraja, sve u želji da i naredne sezone igraju u La Ligi. Hetafe je na 15 mestu, imaju samo četiri boda više od prvog tima ispod crte, pa će im svaki meč biti podjednako važan. Hetafe je na poslednjih devet utakmica slavio samo jednom, što je premalo da bi se irno privelo prvesntvo kraju. Sada iza sebe imaju dva uzastopna poraza, prvo su poraženi na gostovanju kod Reala u Madridu, a onda i na svom terenu od Viljareala. Ti porazi nikako ne mogu da se podvedu pod kikseve, na kraju krajeva igrali su sa dve ekipe koje su polufinalisti Lige šampiona ove sezone. Možda su mogli da iskoriste euforiju kod Viljareala i naprave neki bolji rezultat, ali je \'\'žuta podmornica\'\' slavila u predgrađu Madrida sa 2:1.

Predlog

Očekujemo otvorenu igru s obe strane. Hetafe nije pobedio nijednom na strani ove sezone, što je prosto neverovatan podatak. Ipak, treba reći da su sedam puta doneli po bod kada su gostovali. Očekujemo da Selta odigra jednu rasterećenu utakmicu i pokaže sav svoj napadački potencijal i postigne bar dva gola u duelu sa Hetafeom. U prvom delu sezone Selta je slavila sa 3:0 u predgrađu Madrida, pa verujemo da će dati bar dva gola u svom Vifu. Za T12+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.