Utorak, 19/04 - Fudbal, Francuska, Liga 2
19/04Pariz vs Kaen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/04/2022 15:40
Od utorka su na programu mečevi vanrednog 34. kola francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Pariza i Kaena. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Pariz

Fudbaleri Pariza igraju sjajno u poslednje vreme, a svakako da je najbolji pokazatelj za to što se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Ažaksio, a poznato je da to drugo mesto na kraju donosi direktan plasman u Ligu 1, što je velika želja čelnih ljudi ovog kluba.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Rodeza, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Kaen

Što se tiče Kaena, ovaj tim se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli i sva je prilika da ovu ekipu nećemo gledati u doigravanju, što je pre početka šampionata smatrano primarnim ciljem.
U prošlom kolu je nekadašnji član najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala remizirao na svom terenu protiv Amijena, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju partije na strani do sada je ovaj tim odigrao šesnaest mečeva i ostvario četiri trijumfa, osam remija i četiri poraza.

Naš predlog

Domaćinu je preko potrebna pobeda u borbi za plasman na jedno od prva dva mesta i mišljenja smo da će do nje i doći protiv nimalo naivne ekipe Kaena.
Kladionica Meridianbet jedinicu plaća sa fantastičnom kvotom 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.