Sreda, 20/04 - Fudbal, Španija, La Liga
20/04Viljareal vs Valensija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/04/2022 16:25
Od utorka su na programu mečevi vanrednog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Viljareala i Valensije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Viljareal

Fudbaleri Viljareala igraju sjajno u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa mimo svih očekivanja plasirao u polufinale Lige šampiona, nakon što su u četvrtfinalu eliminisali Bajern iz Minhena.
Kada je u pitanju španska La Liga izabranici Unai Emerija se trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli i teško će preko prvenstva doći do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Ipak, u prošlom kolu je "žuta podmornica" slavila na teškom gostovanju kod Hetaefea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Valensija

Sigurno je da smo od Valensije dosta više očekivali kada je u pitanju ovogodišnje izdanje španske La Lige.
Naime, trenutno se popularni "slepi miševi" nalaze na desetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu su Uroš Račić i drugari poraženi na svom terenu protiv Osasune, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Ne treba zaboraviti da se Valensija plasirale u finale Kupa Kralja, gde ih uskoro očekuje finalni susret sa Betisom, i ukoliko osvoje ovo takmičenje fudbaleri tima sa "Mestalje" će izboriti plasman u Ligu konferencija.

Naš predlog

Mišljenja smo da će domaćin nastaviti sa sjajnim partijama, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvottu 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.