Sreda, 20/04 - Fudbal, Španija, La Liga
20/04Atletiko Madrid vs GranadaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/04/2022 12:50
Večeras nas očekuje dosta zanimljivih susreta u okviru vanrednog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Madrida i Granade. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Atletiko Madrid

Madriđani su u prošlom kolu ostvarili veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Espanjola, i to nakon gola u poslednjim trenucima susreta, čime su se "jorgandžije" učvrstile na poziciji koja vodi u Ligu šampiona, što će svakako i ovog puta biti primarni cilj.
Nažalost, Atletiko je nedavno eliminisan iz tog takmičenja i to u četvrtfinalu od Mančester Sitija, a nakon 1:0 na "Etihadu", na stadionu Madriđana bilo je 0:0, uz podatak da su izabranici Čola Simeonea bili daleko bolji rival na terenu.

Granada

Kako sada stvari stoje slobodno možemo konstatovati da je Granada jedno od najvećih razočarenja u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Naime, ova simpatična ekipa koja je prošle sezone sigla čak do četvrtfinala Liga Evrope, se trentno nalazi na osamnaestoj poziciji koja nažalost znači i selidbu u niži rang na kraju šampionata.
U prošlom kolu su Njegoš Petrović i drugari doživeli novi poraz i to na svom terenu od Levantea, kada je bilo više nego ubedljivih 1:4.

Naš predlog

Iako je Atletiko veliki favorit na ovom duelu treba istaći da na mečevima i jednog i drugog tima u poslednje vreme pada dosta golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.