Sreda, 20/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
20/04Monako vs NicaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
20/04/2022 13:03
U sredu je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monaka i Nice. susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Monako

Fudbaleri Monaka su u pravo vreme ušli u sjajnu formu a to se nekako najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova ekipa dosta lakše nego što to rezultat pokazuje slavila na gostovanju kod trećeplasiranog Rena, pošto je taj duel završen rezultatom 2:3.
Trenutno se tim iz Kneževine nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na upravo trećeplasirani Ren, a poznato je da to treće mesto na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nica

Fudbaleri Nice su u prošlom kolu ostvarili veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Lorijena, kada je bilo 2:1, a tim trijumfom su izabranici trenera Galtjea došli na samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasirani Ren, pa je sigurno da snovi Nice o plasmanu u Ligu šampiona i dalje nisu raspršeni.
Na poslednjih pet mečeva tim sa Azurne obale se baš i nije proslavio, s obzirom da je u tom periodu ovaj tim ostvario samo jedan trijumf, uz dva poraza i isto toliko remija.

Naš predlog

I jedni i drugi će sasvim sigurno ići na trijumf na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.