Subota, 23/04 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
23/04Zagłębie Lubin vs Górnik Zabrze1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/04/2022 05:27
Posle duže vremena, za vas smo analizirali jedan meč poljske Ekstraklase, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Zaglebja i Gornjika. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Zaglebje

Fudbaleri Zaglebja pružaju jako loše partije ove sezone i ukoliko se nešto drastično ne promeni vrlo lako može da se desi da ovaj tim naredne sezone gledamo u drugoj ligi.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na šesnaestoplasiranu ekipu Visle, a poznato je da ta šesnaesta pozicija na kraju znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Zaglebje poražen na gostovanju kod Krakovije, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Gornjik

Iako je Gornjik u mirnoj zoni, pošto se ovaj tim nalazi trenutno na devetom mestu na tabeli, treba reći da ova ekipa pruža katastrofalne partije u poslednje vreme.
Naime, na pet poslednjih susreta devetoplasirani tim na tabeli ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela čak četiri poraza uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Gornjik iz Zabža doživeo novi poraz i to na svom terenu protiv četvrtoplasirane Lečije, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Domaćinu su bodovi preko potrebni a deluje da je idealna prilika za to ovaj meč sa Gornjikom koji igra katastrofalno u poslednje vreme, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.