Subota, 23/04 - Fudbal, Francuska, Liga 2
23/04Bastija vs Pariz1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/04/2022 05:35
U petak je na programu čak osam mečeva 35. kola francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bastije i Pariza. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Bastija

Iako je Bastija dosta dobro startovala u Ligi 2, kako je vreme prolazilo tako je i ovaj tim pružao sve slabije partije u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala, pa ne treba da čudi što se trenutno nekadašnji prvoligaš nalazi na četrnaestom mestu na tabeli.
Ono što je svakako dobra stvar je što Bastija u ovom trenutku ima šest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe, što je svakako fina bodovna zaliha, s obzirom da je do kraja prvenstva ostalo još samo četiri kola.
U prošlom kolu je inače Bastija remizirala na gostovanju kod Niora, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Pariz

Sigurno je da fudbaleri Pariza odavno nisu pružali bolje partije u Ligi 2, i ono što je najbitnije je podatak da se ovaj tim i dalje bori za plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Naime, tim iz prestonice se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u plej-of.
Ipak, trenutno Parižani imaju četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Ažaksio, pa je sigurno da klub iz prestonice nije rekao poslednju reč ni kada je u pitanju direktan plasman u Ligu 1.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Kaena, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Bastija igra jako loše u poslednje vreme, dok su Parižanima bodovi preko potrebni u borbi za direktan plasman u Ligu 1, a mišljenja smo da će ovaj tim do njih i doći na ovom gostovanju pa vam predlažemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.