Nedelja, 24/04 - Fudbal, Italija, Serija A
24/04Inter vs Roma1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/04/2022 05:43
Od subote su na programu mečevi 34. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Intera i Rome. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Inter

Inter pruža zaista sjajne partije u poslednje vreme, a to se nekako najbolje videlo i sredinom nedelje kada je ova ekipa demolirala gradskog rivala u okviru polufinala italijanskog Kupa, pošto je taj duel na stadionu "Đuzepe Meaca" završen rezultatom 3:0.
I u Seriji A izabranici Simonea Inzagija pružaju dosta dobre partije, pošto su "neroazuri" na samo dva boda manje u odnosu na prvoplasirani Milan, ali ne treba zaboraviti da milanski gigant ima i meč manje, pa se vrlo lako može desiti da Inter drugi put zaredom dođe do naslova prvaka Italije.
U prošlom kolu je ova ekipa bez većih problema slavila na gostovanju kod Specije, kada je bilo 1:3.

Roma

Roma poput svog rivala na ovom susretu takođe pruža izuzetno dobre partije u poslednje vreme, i utisak je da je dovođenje Žozea Murinja bio pravi posao.
Naime, pre svega treba reći da su Rimljani došli do plasmana u polufinale Lige konferencija i kako sada stvari stoje deluje da je Roma možda i najozbiljniji kandidat da na kraju dođe do trofeja u novoformiranom takmičenju.
Što se tiče Serije A, tim sa "Olimpika" je u prošlom kolu uspeo da odoli na gostovanju kod Napolija, kada je bilo 1:1, i trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli koje na kraju donosi direktan plasman u Ligu Evrope.

Naš predlog

Oba tima pružaju sjajne partije u poslednje vreme, a prednost ovog puta ipak dajemo domaćem timu, koji se bori za Skudeto, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.