Nedelja, 24/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
24/04Sent Etjen vs MonakoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
21/04/2022 05:52
Francuska Liga 1 polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sent Etjena i Monaka. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Sent Etjen

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Sent Etjena pružati ovoliko slabe partije ove sezone, a nažalost, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i baraž meč sa trećeplasiranim timom iz Lige 2, a svakako je da će jedan od najtrofejnijih francuskih klubova želeti to da izbegne.
U prošlom kolu je Sent Etjen u jednom fenomenalnom susretu remizirao na gostovanju kod Bordoa, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Ipak, ne treba zaboraviti da je Sent Etjen pre toga slavio na svom terenu protiv Bresta, kada je bilo 2:1.

Monako

Nije Monako na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, međutim, kako je vreme prolazilo tako je i ova ekipa polako ali sigurno podizala svoju formu i čini se da tim iz Kneževine u najbolje moguće vreme nalazi u sjajnoj formi.
Naime, na pet poslednjih susreta Monako je ostvario isto toliko trijumfa i u ovom trenutku se nalazi na deobi trećeg mesta na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prošlom kolu je tim iz Kneževine ostvario veoma važan trijumf protiv nimalo naivne ekipe Nice, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Prosto se ne zna kojoj ekipi su potrebniji bodovi na ovom susretu, pošto se Sent Etjen bori za opstanak u ligi, dok je Monako veoma blizu plasmana u Ligu šampiona, a za to ne bi smeo da izgubi na ovom vrućem gostovanju.
Oba tima će svakako ići na trijumf, a sve to nam govori da bi ovaj meč mogao da nam donese i golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.