Nedelja, 24/04 - Fudbal, Francuska, Liga 1
24/04Rems vs Olimpik Marselj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
22/04/2022 04:23
Poslednji meč 34. kola francuske Lige 1 nam donosi duel između Remsa i Marseja. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Rems

Fudbaleri Remsa se u ovom trenutku nalaze na trinaestom mestu na tabeli, a ono što je svakako najbitnije je da ćemo Predraga Rajkovića i drugare i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Lila, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je trinaestoplasirani tim na tabeli odigrao šesnaest mečeva kao domaćin i ostvario pet trijumfa, šest remija i pet poraza.

Marsej

Fudbaleri Marseja pružaju zaista sjajne partije ove sezone, a to nam najbolje potvrđuje i trenutno drugo mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što uostalom i jeste primarni cilj tima sa Velodroma.
U prošlom kolu su izabranici Horhea Sampaolija uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Nanta, a taj duel je završen rezultatom 2:3, iako su gosti dva puta vodili na tom susretu.
Inače, Marsej je do sada na strani ostvario čak deset trijumfa, uz tri remija i tri poraza i najbolji je gost u ligi.

Naš predlog

Rems nema takmičarskih motiva, pošto je evidentno da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, dok bi Marsej eventualnim trijumfom mogao i definitivno da obezbedi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, pa vam zbog toga savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.