Nedelja, 24/04 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
24/04Tondela vs Vitorija Gimarais1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/04/2022 05:11
U nedelju su na programu samo dva susreta 31. kola portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Tondele i Gimaraiša. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Tondela

Fudbaleri Tondele imaju dosta problema ove sezone i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovaj tim naredne sezone gledati u Segundi.
Naime, Tondela trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Moreirensea, pošto je taj meč završen rezultatom 2:0.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala petnaest mečeva kao domaćin i ostvarila pet trijumfa, dva remija i čak devet poraza.

Gimaraiš

I ove sezone fudbaleri Gimaraiša pružaju poprilično dobre partije a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno šesto mesto na tabeli.
U ovom trenutku ova ekipa ima pet bodova manjka u odnosu na petoplasirani Žil Visente i očekuje se od Gimaraiša da napadne tu petu poziciju koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencija.
Inače, u prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli demolirao Fereiru na svom stadionu, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 4:0.

Naš predlog

Iako je Gimaraiš na papiru daleko kvalitetniji rival, prednost ovog puta ipak dajemo Tondeli kojoj gori pod nogama i hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fenomenalnu kvotu 3.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.