Nedelja, 24/04 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
24/04Sporting Braga vs Porto1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
23/04/2022 12:26
U ponedeljak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Brage i Porta. Meč između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Braga

Za fudbalere Brage je godinama unazad rezervisano četvrto mesto u portugalskom šampionatu, a to će biti slučaj i ovog puta.
Za razliku od prethodnih nekoliko sezona, ovoga puta ta pozicija donosi plasman u Ligu konferencija.
U prošlom kolu je tim sa Kamenoloma samo remizirao na gostovanju kod Estorila, a taj duel je završen bez golova.
Inače, ne treba zaboraviti da je portugalski tim nedavno eliminisan iz četvrtfinala Liga Evrope, pošto je u dvomeču škotski Rendžer bio bolji.

Porto

Sva je prilika da će fudbaleri Porta doći do nove šampionske titule, pošto tim sa "Dragaa" ima veliku razliku u odnosu na svoje najbliže pratioce.
Na sve to, izabranici Serža Konseisaa koji radi sjajan posao u ovom klubu su sredinom nedelje u velikom derbiju portugalskog fudbala savladali Sporting i izborili plasman u finale Kupa.
Što se tiče Primeire, u prošlom kolu su popularni "Zmajevi" odigrali još jedan fenomenalan meč i slavili na svom terenu protiv Portimonensea, a taj duel je završen rezultatom 7:0.

Naš predlog

Braga ne može ni gore ni dole na tabeli, dok bi Porto ovim trijumfom i zvanično došao do titule šampiona Portugala a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.