Subota, 23/04 - Fudbal, Francuska, Liga 2
23/04Tuluz vs NiorUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
23/04/2022 12:41
U poslednjoj utakmici 34. kola francuske Lige 2 vodeći Tuluz dočekuje bezbrižni Nior. Meč je na programu u ponedeljak u 20.45 časova.
Tuluz

Samo ispadanje Tuluza u Ligu 2 bilo je veliko iznenađenje. Nisu uspeli da se vrate u elitu posle samo jedne sezone, bili su prošle godine treći u Ligi 2, i nisu prošli plej-of kao pobednici. Sada ništa ne prepuštaju slučaju, od samog starta su vodeći na tabeli i četiri utakmice pre kraja, teško da će ih neko ugroziti na vrhu. Iako imaju meč manje od ostalih timova, nalaze se na čelu tabele sa pet bodova više od Ažaksioa koji nije slavio u petak, pa bi trijumfom nad nezainteresovanim Niorom otišli na čak osam bodova prednosti, tri kola pre kraja. Tuluz je niz od pet uzastopnih pobeda prekinuo u prošlom kolu remijem u Sošou, ali je i to bio rezultat koji se uklapao u planove.

Nior

Gosti se nalaze u sredini tabele, ne mogu da ispadnu čan i da izbube sve utakmice do kraja, ali ne mogu u doigravanje lak i da pobede u sva četiri preostala meča. Znači, jedna potpuno rasterećena ekipa, koja, ruku na srce, igra sasvim dobro u poslednje vreme. Nior je bez poraza na šest poslednjih utakmica u Ligi 2, ali su imali čak četiri remija, uz dve pobede. Prošlog vikenda su igrali nerešeno sa Bastijom na svom terenu. Umeo je Nior ove sezone da pobedi na strani, učinili su to čak pet puta, ali su promenjivim igrama uglavnom ostajalo daleko od vrha tabele. Odbrana im je nešto bolji deo tima, do sada su primili 33 gola, dakle, manje od jednog po utakmici.

Predlog

Ne vidimo razlog da ekipe igraju čvrsto u ovom meču. Tuluz bi trijumfom mogao i matematički da osigura povratak u Ligu 1 što će njegovi navijači umeti da pozdrave. Fudbaleri će, sigurni smo, pokušati da se zahvale za podršku i treba očekivati otvorenu igru sa dosta golova. Naš predlog je 3+, a za ovaj tip u kladionici MaxBet donbija se koeficijent 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.