Subota, 23/04 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
23/04Krasnodar vs ZenitUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
23/04/2022 12:55
U ponedeljak je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč 26. kola ruskog šampionata u kom će Krasnodar na svom terenu ugostiti Zenit. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Krasnodar

Fudbaleri Krasnodara igraju veoma promenljivo u poslednje vreme, zbog čega je ova ekipa pala na peto mesto na tabeli koje na kraju šampionata nažalost ne donosi plasman u neko od evropskih takmičenja, iako je veliki znak pitanja da li će ruski klubovi uopšte i moći da igraju u takmičenjima pod pokroviteljstvom UEFE zbog poznate situacije.
U prošlom kolu je Krasnodar doživeo poraz na gostovanju kod Samare, a taj duel je završen rezultatom 2:0, što je bio sedmi poraz za petoplasiranu ekipu u ovogodišnjem izdanju Premijer lige.

Zenit

U prethodnih nekoliko godina smo navikli da tim iz Sankt Petersburga bez većih problema dolazi do titule šampiona Rusije, međutim, trenutno je situacija takva da Zenit koji se naravno nalazi na prvom mestu na tabeli ima samo dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Dinamo iz Moskve, pa deluje da će ova dva tima do kraja šampionata voditi veliku bitku za naslov prvaka.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Rusije bez većih problema slavio na svom terenu protiv Urala, a taj duel je završen rezultatom 3:1, što je bila šesnaesta pobeda Zenita u Premijer ligi.

Naš predlog

Zenit će sasvim sigurno od prvog minuta krenuti silovito ka golu gostiju koji na ovom susretu nemaju apsolutno šta da izgube, pa nam sve ovo obećava pravu goleadu na jednom od najlepših stadiona u Rusiji, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.