Utorak, 26/04 - Fudbal, Engleska, Liga 1
26/04Fleetwood Town vs Šefild Venzdej1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
25/04/2022 11:15
U zaostalom 35. kolu engleske lige 1 Flitvud dočekuje ekipu Šefild Venzdeja. Utakmica se igra u utorak u 20.45.
Flitvud

Domaćin je mogao većinu svojih briga da reši u subotu kada su na svom terenu dočekali Vimbldon, direktnog konkurenta u borbi za opstanak. Međutim, na kraju mogu biti zadovoljni i bodom, pošto su do njega stigli u samom finišu meča. Flitvud je ostao van zone ispadanja, ali sa istim brojem bodova kao i prvi tim ispod crte, a to je Džilindžem, dok Vimbldon i Donkaster imaju po tri manje. Jedino je otpisana ekipa Kru Aleksandre, koja će igrati u Ligi 2 naredne sezone. Do kraja prvenstva ostala su još jedno kolo, a Flitvud u odnosu na svoje rivale ima prednost jer je odigrao meč manje. Nažalost, radi se o ovom meču sa Šefild Venzdejom, timom koji ima najviše ambicije, a to je plasman u Čempionšip. Do kraja sezone Flitvud još igra protiv Boltona na strani.

Šefild Venzdej

\'\'Sove\'\' iz Šefilda su poklekle na gostovanju kod Vajkomba, u derbiju prošlog kola. Zbog tog poraza Jorkširci su ostali i van zone plej-ofa, dok su ostali bez ikakvih šansi da se direktno plasiraju u drugu ligu, s obzirom da je Roteram, koji je drugi, pobegao na sedam bodova razlike. Poraz u Vajkombu došao je posle osam uzastopnih mečeva bez neuspeha, a posle odloženog meča sa Flitvudom, ekipi iz Šefilda ostaje da odigraju još meč poslednjeg kola, kada im u goste dolazi Portsmut. Sa obe pobede u mečevima koji su im preostali, \'\'sove\'\' će sigurno igrati u doigravanju za Čempionšip, ali bi im i četiri boda bila dovoljna u nekim vatijantama, pošto tri ekipe ispred njih imaju samo po bod više, a to su Vajkomb, Plimut i Sanderlend.

Predlog

Jasno je da je meč od životne važnosti za oba tima. Možda su gosti u nešto lagodnijoj poziciji pošto im i jedan bod može pomoći da ispune ciljeve. Flitvud je propustio meč loptu protiv Vimbldona i sada do opstanka mora težim putem, ali ima sreću što im najveći konkurent Džilindžem u poslednjem kolu igra sa Roteramom, timom koji se bori za direktan plasman u Čempionšip. Jedini dosadašnji meč između ova dva tima jesenas je Šefild pobedio sa 1:0. Trebalo bi da presudi kvalitet, a on je na strani gostiju, pa predlažemo dvojku sa kvotom 1.62 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.