Utorak, 26/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
26/04Radnički Niš vs VojvodinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
25/04/2022 11:29
U toku je plej-of i plej-aut u srpskoj Super ligi. U okviru doigravanja za prvaka i plasman u Evropu na niškom Čairu Radnički dočekuje Vojvodinu u utorak u 18.30.
Radnički Niš

Malo po malo Nišlije su se približile novom izlasku u Evropu, mada start sezone uopšte nije obećavao. Radnički je u dva kola plej-ofa uzeo četiri boda, a nije primio gol na tih 180 minuta. U prošlom kolu Nišlije su zablistale u Kruševcu gde su u čuvenom srpskom \'\'El klasiku\'\' pobedili domaći Napredak sa čak 4:0. Posle tog fantastičnog trijumfa ostao je još veći žal za ispuštenom pobedom nekoliko dana ranije na svom Čairu protiv Voždovca. Sada Radnički i Voždovac imaju isti broj bodova, po 44 i dele četvrto mesto, poseldnje koje donosi izlazak u Evropu, ukoliko Kup Srbije osvoji neko od \'\'večitih\'\'. Pored Voždovca i Nišlija, za to četvrto mesto bore se i TSC i Vojvodina.

Vojvodina

Ukoliko bi osvojili bodove u Nišu Novosađani bi izbili u prvi plan kada je borba za četvrto mesto u pitanju, pošto su prva tri već rezervisana za Zvezdu, Partizan i Čukarički. Osim Napretka, koji je porazima u prva dva kola doigravanja ostao daleko od potencijalnog izlaska u Evropu, ostala četiri tima imaju skoro podjednake šanse i odlučiće nijanse. Vojvodina je u dva kola plej-oga pobedila Napredak na svom \'\'Karađorđu\'\', ali je izgubila od Voždovca na krovu tržnog centra u narednom kolu. Njima su preostali teško dueli, posle Radničkom igraju još sa Zvezdom, Partizanom, Čukaričkim i TSC-om.

Predlog

Pobednik ovog meča stekao bi odlične izglede da na kraju bude četvrti, dok će poraženi svoje šanse svesti na minimum. U prva dva međusobna meča između ova dva rivala, u regularnom delu sezone pala su samo tri gola. Duel na Karađorđu okončan je remijem 1:1, dok je Radnički slavio u Nišu 1:0. U prošloj sezoni na dva meča između Radničkog i Vojvodine ukupno je pao jedan gol, pa ne očekujemo ni sada da ih vidimo mnogo. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.