Sreda, 27/04 - Fudbal, Italija, Serija A
27/04Fiorentina vs Udineze1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/04/2022 11:44
Posle poraza u Salernu \'\'ljubičastima\'\' je trijumf nad Udinezeom obaveza. Zaostali meč 20. kola italijanske Serije A igra se u sredu u 18 časova.
Fiorentina

Viola je otišla u Saleno kao veliki favorit, ali je motiv domaćina, kome gori pod nogama, na kraju slavio sa 2:1. Dali je presudio motiv, ili su gosti potcenili rivala, nije nam najjasnije, ali je Fiorentina odigrala jedan od najslabijih mečeva u sezoni. Šanse da se plasiraju u neko evropsko takmičenje ostale su i dalje, pre svega zahvaljujući porazima Lacija i Rome, ali im na ruku nije išla pobeda Atalante. Tim iz Firence je prvi ispod crte koja deli timove koji će Italiju predstavljati u Evropi, od onih koji će i naredne godine igrati samo domaća takmičenja. Imaju isti broj bodova kao i Lacio ispred njih, a dva boda mnaje od drugog prestoničkog tima, ekipe Rme. Međutim, njima je za petama Atalanta sa dva boda manje od njih. Do kraja sezone Fiorentina igra još protiv Milana , Rome, Sampdorije i Juventusa, što znači da ih čeka paklen finiš sezone.

Udineze

\'\'Zebre\'\' iz Udina mogu mirno da privode sezonu kraju. Dobar niz početkom marta, kada su vezali tri uzastopne pobede, rešili su im sve brige oko opstanka, a za neki bolji plasman već su bili zakasnili. U dva prethodna kola uzeli su samo jedan bod. Šokirala ih je Salernitana u Udinama, pobedom od 1:0, da bi u nedelju osvojili bod na gostovanju u Bolnji pošto su remizirali sa domaćinom 2:2. Udineze je sada na 12. mestu, dobrim rezultatima mogli bi da se pomere par mesta napred, ali ne nešto preterano dok bi ih loši rezultati do kraj sezone, eventualno, spustili nekoliko mesta, ne i do zone ispadanja. Uglavnom, \'\'zebrama\'\' ostaje da igraju za svoje navijače i osvoje neku bolju poziciju od prošlogodišnje, kada su sezonu, da podsetimo, završili na 14. mestu.

Predlog

Fiorentina je jesenas slavila na Dačija Areni u Udinama, a jedini gol postigao je Dušan Vlahović sa bele tačke. Sada je srpski centarfor daleko od Firence, ali je Fiorentina blizu Evrope, što je veliki motiv za domaćina. Smatramo da će baš motiv odlučiti meč na Artemio Frankiju i da će Fiorentina osvojiti sva tri boda. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.