Utorak, 26/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
26/04Svonsi vs Bornmut1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
25/04/2022 15:05
Utorak nam donosi i nekoliko zanimljivih mečeva u okviru engleskog Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Svonsija i Bornmuta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Svonsi

Kada se sve sabere i oduzme deluje da smo od Svonsija dosta više očekivali kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Čempionšipa. Naime, u ovom trenutku se tim iz Velsa nalazi na sredini tabele i ono što je svakako najbitnije je podatak da ova ekipa neće igrati u doigravanju, što svakako i jeste bio primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu je Svonsi remizirao na gostovanju kod Midlzbroa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa ostvarila devet trijumfa, sedam remija i pet poraza.

Bornmut

Bornmut ima veoma lepe šanse da naredne sezone ponovo zaigra u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala, s obzirom da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Premijer ligu.
Ruku na srce, ova simpatična ekipa trenutno ima samo dva boda viška u odnosu na trećeplasirani Hadersfild, ali ono što je najvažnije je da Bornmut apsolutno sve drži u svojim rukama.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli u velikom derbiju remizirao na svom terenu protiv Fulama, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Svonsi je izgubio sve šanse da dođe do plasmana u doigravanje, dok gostujući tim mora da ide na trijumf, koji bi možda i doneo direktan plasman u Premijer ligu, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.