Sreda, 27/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
27/04Korintijans vs Boka JuniorsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
25/04/2022 15:10
U noći između utorka i srede su na programu mečevi trećeg kola Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korintijansa i Boke Juniors. Duel između brazilskog i argentinskog predstavnika je zakazan za 02:30h.
Korintijans

Samim plasmanom u najkvalitetnije klupsko takmičenje Južne Amerike se prošla sezona za Korintijans može nazvati uspešnom, a svakako da će to biti primarni cilj i ovog puta.
Inače, do sada je brazilska ekipa odigrala dva meča i ostvarila pobedu i poraz, a zanimljivo je da sva četiri tima u grupi imaju po tri osvojena boda.
U prvom kolu je Korintijans neočekivano poražen na gostovanju kod Olvejs Redija, da bi u prošlom kolu "Timao" slavio na svom terenu protiv Deportivo Kalija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Boka Juniors

Što se tiče Boke, ni argentinski predstavnik se nije proslavio na startu ovogodišnjeg izdanja Kopa Libertadores, iako je poznato da će upravo osvajanje ovog takmičenja biti primarni cilj za tim sa "Bombonjere".
Naime, u prvom kolu su Benedeto i drugari lagano poraženi na gostovanju kod Deportivo Kalija kada je bilo 2:0, da bi u prošlom kolu Boka odigrala jedan sjajan meč na svom terenu i slavila sa 2:0 protiv Olvejs Redija, a pravo je čudo kako je taj duel na "Bombonjeri" završen sa ovim rezultatom, pošto je domaća ekipa propustila nekoliko neverovatnih prilika za postizanje gola.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da se radi o jednom veoma teškom meču za prognoziranje, a smatramo da ovde neće biti previše golova, pošto je ulog zaista veliki, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.