Sreda, 27/04 - Fudbal, Italija, Serija A
27/04Atalanta vs TorinoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
25/04/2022 16:17
U sredu je na programu mnogo interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atalante i Torina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 15 minuta.
Atalanta

Atalanta ne igra ove sezone kao što je to slučaj bio u nekoliko prethodnih šampionata, i kako sada stvari stoje tim iz Bergama naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona.
Ipak, vrlo lako se može desiti da izabranike Đanpjera Gasperinija naredne sezone ne gledamo ni u Ligi Evrope, s obzirom da se "Boginja" u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli uz meč manjka u odnosu na svoje direktne konkurente za plasman u evropska takmičenja, a eventualnim trijumfom nad Torinom, Atalanta bi čak došla do šeste pozicije uz samo bod manjka u odnosu na petoplasiranu Romu.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Venecije, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Torino

Fudbaleri Torina pružaju sjajne partije u poslednje vreme, pa je tako ekipa koju sa dosta uspeha predvodi Igor Jurić na četiri poslednja duela ostvarila isto toliko trijumfa, od kojih se poslednji desio u subotu, kada je ova ekipa na svom terenu bez većih problema savladala Speciju sa 2:1.
Trenutno se popularni "Bikovi" nalaze na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, i u principu ne mogu ni gore ni dole na tabeli, pa je to lepa prilika da trener Jurić u finišu šampionata pruži priliku nekim igračima koji su imali nešto manju minutažu.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu Torino je za sada ostvario samo tri trijumfa, pet remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da igra Evropu naredne sezone, Atalanta prosto mora da trijumfuje na ovom duelu, a pored toga, deluje da bi meč u Bergamu mogao da nam donese i pregršt golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.