Četvrtak, 28/04 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
28/04HIFK vs HJKUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/04/2022 18:57
U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta posle duže vremena analizirali jedan meč finskog šampionata, i to duel između HIFK-a i Helsinkija. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
HIFK

Kako sada stvari stoje deluje da su fudbaleri HIFK-a najozbiljniji kandidati za ispadanje iz najkvalitetnijeg ranga finskog fudbala, iako je od početka šampionata prošlo samo četiri kola.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa tek jednim bodom iz četiri odigrana susreta.
U prošlom kolu je tim iz Helsinkija poražen na gostovanju kod Hake, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je HIFK odigrao dva duela i doživeo ubedljiv poraz od Lahtija kada je bilo 0:3, ali i remizirao sa Marieanhamom, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Helsinki

Fudbaleri Helsinkija su prošle sezone odbranili titulu šampiona Finske, a utisak je da šampionat odavno nije bio zanimljviji i desilo se da u poslednjem kolu ova ekipa i KUPS odlučuju o naslovu prvaka i to u međusobnom duelu.
Na tom meču na kom je HJK gostovao, rezultat je bio 1:1, što je na kraju timu iz prestonice bilo dovoljno za titulu šampiona, uz bod viška u odnosu na drugoplasirani KUPS.
Kada je ovaj šampionat u pitanju, sigurno je da je HJK ponovo glavni favorit, a trenutno je ova ekipa plasirana na treću poziciju, sa skorom od tri trijumfa i jednog poraza, i to baš u prošlom kolu kada je na domaćem terenu Inter iz Turkua slavio sa čak 1:4.

Naš predlog

Svakako da je Helsinki veliki favorit na ovom duelu koji bi po našem mišljenju trebalo da nam donese i pregršt golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.