Sreda, 27/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
27/04Crvena zvezda vs ČukaričkiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
26/04/2022 08:05
U sredu se nastavljaju mečevi Ling Long Superlige, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na stadionu \"Rajko Mitić\" gde će fudbaleri Crvene zvezde dočekati Čukarički. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene Zvezde igraju sjajno u drugom delu sezone, pa je tako tim sa "Rajka Mitića" uspeo da stigne prednost Partizana koja je pred jesenju pauzu iznosila čak pet bodova, a sada je situacija tavkva da crcno beli imaju dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Partizan i imaju luksuz da do kraja doigravanja jedan meč odigraju nerešeno.
U prošlom kolu su izabranici Dejana Stnkovića koji radi sjajan posao na klupi najtrofejnijeg srpskog tima odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod TCS-a i slavili sa više nego ubedljivih 0:4 a trostruki strelac bio je Mirko Ivanić koji je još jednom potvrdio da igra sjajno u poslednje vreme.

Čukarički

Regularni deo šampionata Čuka je završila na trećem mestu na tabeli a kako sada stvari stoje deluje da će ekipa sa Banovog Brda do kraja prvenstva ostati na toj poziciji pošto u voom trenutno ima čak deset bodova viška u odnosu na četrvrtoplasirani Voždovac.
Od kako je trećeplasirani tim na tabeli uvideo da ima finu zalihu u odnosu na najbliže pratioce, tako su i krenule nešto slabije partije Brđana, pa je u prošlom kolu ova ekipa poražena očekivano na gostovanju kod Partizana, a taj duel je završen rezultatom 3:1, a pre toga je trećeplasirani tim na tabeli vezao tri meča bez trijumfa, i u tom periodu dva puta remizirao uz poraz na svom terenu od TSC-a, u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:3.

Naš predlog

Sigurno je da su crveno-beli veliki favoriti na ovom duelu koji bi trebalo da nam donese i pregršt golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.