Sreda, 27/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
27/04Voždovac vs Napredak1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/04/2022 11:55
\'\'Zmajevi\'\' bi lako mogli da prvenstvo završe na četvrtom mestu i tako se po prvi put nađu u Evropi. Meč sa Napretkom igra se u sredu u 16 časova.
Voždovac

Ekipa sa krova tržnog centra u Voždovcu najprijatnije je iznenađenje do sada u Super ligi Srbije. \'\'Zmajevi\'\' su se izborili za plasman u plej-of, a u prva dva kola doigravanja osvojili su četiri boda. Igrali su bez golova u Nišu sa Radničkim, a pobedili su na svom terenu Vojvodinu pre sedam dana. Ostalo je da se odigra još pet utakmica, a Voždovčani su trenutno na deobi četvrtog mesta sa ekipama TSC-a i Radničkog. U igri za četvrto mesto je i Vojvodina, ali će samo jedan tim od ova četiri, po svemu sudeći, videti Evropu na leto, ukoliko Novosađani ne osvoje Kup Srbije. Voždovac posle meča sa Napretkom ima težak raspored, sastaje se TSC-om, Čukaričkim i na kraju sa Partizanom i Crvenom zvezdom.

Napredak

\'\'Čarapani\'\' su u plej.of ušli uahvaljujući fantastičnom golu Saše Marjanovića u poslednjoj sekundi meča sa Metalcem u poslednjem kolu regularnog dela sezone. Bila je to, za sada, jedina pobeda Kruševljana u 2022. godini. Posle odlične jeseni Napredak je zaigrao mnogo slabije u nastavku sezone, pa je usledila još jedna promena ternera, Sašu Stefanovića zamenio je iskusni Zoran Milinković, nekadašnji trener Partizana, između ostalih klubova. Posle dva poraza na startu plej-ofa, od Vojvodine u Novom Sadu i Radničkog u Kruševcu, Napredak je bez izgleda da se bori za Evropu, pa će se u preostalim utakmicama truditi da popravi utisak.

Predlog

Bodovi su mnogo značajniji domaćinu, dok je Napredak još uvek uzdrman teškim porazom od najvećeg rivala, niškog Radničkog i to na svom stadionu. Nišlije su pod Bagdalom slavile sa 4:0 pre sedam dana i tako pobedile u srpskom \'\'El Klasiku\'\'. Voždovac je bio uspešniji u dva meča u regularnom delu sezone, u Beogradu je bilo 0:0, ali je u Kruševcu pobedio Voždovac sa 3:1. Očekujemo trijumf domaće ekipe za koju se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.